Moto X 2013 Lineage OS 14.1, Nougat 7.1 ROM

Home Forums Motorola Moto X 2013 – ghost Moto X 2013 Lineage OS 14.1, Nougat 7.1 ROM

This topic contains 19 replies, has 7 voices, and was last updated by  vincler 1 week, 6 days ago.

Viewing 10 posts - 11 through 20 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • #12527

    shibaa987
    Keymaster

    Hi medulin2, as I promised, here is the Moto X Lineage 13 Android Marshmallow based ROM.

    #13259

    medulin2
    Participant

    hi shibaa97, thank you for your job! I’ll try this ROM as soon as possible. Is it stable?

    #13603

    vincler
    Participant

    Any firmware news? Can anyone tell if it’s already running?

    Thank you!

    #15119

    jgarrido
    Participant

    With the release of a beta for Google’s Family Link program (which only works on Nougat devices), I’m now very interested in progress on this ROM as well. Following…

    #15701

    jaf
    Participant

    hi

    I have unlocked my boot loader and tried to install this rom
    its throwing error saying this is not compatible but i am having XT1052 model

    unfortunately i did’nt take a backup also
    kindly help

    #15750

    shibaa987
    Keymaster

    Are you on the latest TWRP?? If not then update the TWRP and try again.
    If you are on the latest TWRP but you still see this error then please capture a photo of the error and post here so that I can assist you further.

    #15796

    jaf
    Participant

    hi
    i have 2.8.7.0 version twrp , i believe it is the latest for my device.

    the error picture is also attached below is attached below

    please help

    i am flashing my phone for the first time

    Thanks

    #15808

    shibaa987
    Keymaster

    Hi @jaf, can you try with the following TWRP for Moto X 2013:
    http://androidhost.org/get/MzP6m

    Or try with the following TWRP:
    https://androidfilehost.com/?fid=673368273298918536

    Just let me know if any of the TWRP works for you, then I will update the working TWRP in the Downloads list.

    • This reply was modified 1 month, 1 week ago by  shibaa987.
    #15822

    Christian Lauer
    Participant

    I’m using TWRP 3.0.2 from this location, works perfectly in my xt1058.

    http://motox-brasil.blogspot.de/2015/06/recovery-motox-twrp-recovery-oficial.html?m=1

    #17771

    vincler
    Participant

    Hello, does anyone know if the camera is already working? Or is there any other bug in the system?

    Waiting for an answer!

    thank you!

Viewing 10 posts - 11 through 20 (of 20 total)

You must be logged in to reply to this topic.